Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser for NorskeBettingTips.com

Velkommen til NorskeBettingTips.com. Disse vilkårene og betingelsene styrer din bruk av nettstedet vårt. Ved å bruke NorskeBettingTips.com, godtar du å følge disse vilkårene og betingelsene i sin helhet. Vennligst les dem nøye.

 1. Innhold:
  a. All informasjon og innhold som tilbys på NorskeBettingTips.com er kun til informasjonsformål. Vi garanterer ikke nøyaktigheten, fullstendigheten eller aktualiteten til informasjonen.
  b. Du bruker informasjonen på eget ansvar og forstår at vi ikke er ansvarlige for noen tap eller skader som oppstår som følge av bruken av informasjonen på nettstedet.
 2. Ansvarsfraskrivelse:
  a. Vi gir ingen garantier for at NorskeBettingTips.com vil være tilgjengelig uten avbrudd eller feilfritt.
  b. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader, tap eller kostnader som oppstår som følge av bruk av nettstedet, inkludert tap av data eller økonomiske tap.
  c. Vi er ikke ansvarlige for innholdet på eksterne nettsteder som er lenket til eller fra NorskeBettingTips.com.
 3. Brukeradferd:
  a. Du samtykker i å bruke NorskeBettingTips.com i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.
  b. Du samtykker i å ikke bruke nettstedet på en måte som kan skade, deaktivere eller overbelaste NorskeBettingTips.com eller forstyrre andres bruk av nettstedet.
 4. Immaterielle rettigheter:
  a. Alt innhold og materiale på NorskeBettingTips.com, inkludert men ikke begrenset til tekst, bilder, grafikk, logoer, videoer, lyd, programvare og annet materiale, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter.
  b. Du samtykker i å respektere disse immaterielle rettighetene og ikke kopiere, distribuere eller på annen måte bruke innholdet uten skriftlig tillatelse fra NorskeBettingTips.com.
 5. Endringer i vilkårene:
  a. Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst uten varsel.
  b. Det er ditt ansvar å regelmessig gjennomgå vilkårene og betingelsene for eventuelle endringer. Din fortsatte bruk av NorskeBettingTips.com etter at endringer er gjort, utgjør din aksept av de reviderte vilkårene.

Ved å bruke NorskeBettingTips.com, samtykker du i å være bundet av disse vilkårene og betingelsene. Hvis du ikke godtar disse vilkårene og betingelsene, vennligst ikke bruk nettstedet vårt.